Kované okenní mříže na horskou chatu: Soukromí na prvním místě

 

Soukromí našich klientů si vážíme. Proto výsledné realizace zaznamenáváme tak, jak si klient přeje a při zveřejnění ukázek naší práce (například zde na blogu) často udáváme velice obecné názvy, aby stavby nebyly dohledatelné. V článku jsme sepsali, proč je pro nás focení našich produktů na místě realizace tak důležité.

 

klaban_klbn_kovana-mriz-na-okynko_beskydy

I malé okýnko si zaslouží svou mřížku

 

Ulehčujeme hledání 

Přesto proč realizace zveřejňujeme? Najít kvalitního lokálního řemeslníka, pokud jste se například přestěhovali z jiného kraje, není vůbec jednoduché. Většinu dobrých řemeslníků ani nenajdete na internetu. Fungují na doporučení, tzv. "šeptanda marketing". I my jsme donedávna tímto způsobem pracovali. Až jsme si občas sami říkali, jakým zázrakem naše kovářství klienti našli. Tento rest bychom rádi napravili a vám novým zákazníkům hledání ulehčili. Kvalitně odvedená práce a precizní výsledek poví víc než tisíc slov.

 

klaban_klbn_kovana-mriz-na-okno _beskydy

 Elegantní, bezpečné a nedostupné

 

Mříže upravené podle tvaru okenic

Kované mříže na horskou chatu jsou inspirované naší starší prací a to mřížemi na galerii na Soláni. Dělení na kované mříži jsme přizpůsobili rozměrům a tvaru dřevěných okenic. Aby mříž plnila svůj účel a zároveň nebránila výhledu. Mříže nabízíme i pro vás zde na e-shopu: Větší mříž STRUGGLE III a menší STRUGGLE IV.

 

 kovarstvi-klaban-klbn_kovana-mriz-na-okno_kohutka_5_1

Tvar mříží přirozeně navazuje na okenice a kamenný obklad

 

Fotogalerie kovaných okenních mříží